失眠网,内容丰富有趣,生活中的好帮手!
失眠网 > Its important to learn about protecting our environment. Here is a 5R rule for us:1Reduc

Its important to learn about protecting our environment. Here is a 5R rule for us:1Reduc

时间:2022-10-21 17:36:03

相关推荐

Its important to learn about protecting our environment. Here is a 5R rule for us:1Reduc

问题补充:

Its important to learn about protecting our environment. Here is a 5R rule for us:

1.Reduce

If you want to reduce waste, you should use things wisely. Millions of trees are being cut down to make paper. If everyone uses a little paper carelessly and throw it out, soon we would not have any trees left. Other things are also being wasted, and people don know what to do with the waste in big cities. So it is necessary to reduce the waste

2.Reuse

You should always think of reusing the usable things before throwing them out. Give your clothes you do not use or the ones which are too small to the poor. With a family, you may pass on such clothes to younger brothers or sisters.

3. Recycle

Bottles, cans and paper can easily be recycled. By doing so, we save lots of time and money. For example, coke cans are sent to a factory, where they are smashed flat(压平)and melted(融化)and the melted things are made for new coke cans.

4.Recover

When you buy a box of apples, there may be a few rotten(腐烂的)apples, You have two choices: one is to throw the whole apple away, or you could cut off the rotten parts and eat the good parts. In this way, you are recovering the eatable parts of food.

5. Repair

If one of the legs of your table is broken, you can repair it instead of throwing it away. If you want to change for better ones, It is better for you to sell the old things or give them to other people who can use them after doing some repair. It is true that North America is a throw-away society(社会).But the time has come to change our way of life so that we can protect our environment. Every one of us should try our best.

【小题1】can be recycled.A.Only hard things B.Many thingsC.Few soft thingsD.A11 things【小题2】The recover rule mainly requires us.A.to throw waste things awayB.to cover waste things with earthC.to get back the useful partsD.to throw the whole things away【小题3】We can infer(推断)that the writer of this passage may live in.A.ChinaB.JapanC.AustraliaD.America【小题4】Which of the following is true?A.We will have no resources(资源)of nature unless we can do with the waste.B.Recycling is the best way to save resources.C.If we waste less, we can save more resources of natureD.More things are wasted in developed countries than in developing ones.B

答案:

(答案→)B

解析:文章讲述了5条能够保护环境,节约资源的措施。

【小题1】细节题。从Bottles, cans and paper can easily be recycled.可知很多的东西可以循环利用,而不是所有的东西,故选B

【小题2】细节题。从文章or you could cut off the rotten parts and eat the good parts. In this way, you are recovering the eatable parts of food.可知我们应该利用好有用的那一部分,故选C

【小题3】细节推断题。从文章It is true that North America is a throw-away society(社会).可知作者讲到北美是一个习惯于浪费的社会,故可知作者来自美国,故选D

【小题4】判断题。从文章总体看作者并没有将这5个措施进行比较哪个最好,没有提到不处理废物的话就没有资源了,更没有将发达国家和发展中国家进行对比,故选C

如果觉得《Its important to learn about protecting our environment. Here is a 5R rule for us:1Reduc》对你有帮助,请点赞、收藏,并留下你的观点哦!

本内容不代表本网观点和政治立场,如有侵犯你的权益请联系我们处理。
网友评论
网友评论仅供其表达个人看法,并不表明网站立场。